Bedækning ved hingst

Cillbarra Golden Vale
Irish Cob/Tinker hingst
Kåret 1. kl Premium + STER i ICSNL og 1 Premium + STAR i DTFCillbarra Golden Vale bedækker et begrænset antal hopper i 2024 ved 4863 Eskilstrup.

Søger du en yderst erfaren hingst med god kåring både i DTF og ICSNL, som har bevist sit værd i avlen ved at have mange kårede afkom i en del lande i Europa efterhånden, som avler velbyggede heste, i god størrelse med super sind, i alle mulige lækre farver, så er Cillbarra Golden Vale et godt valg!

Cillbarra Golden Vale har bevist sit værd i avlen i Irland, Holland, Frankring, Danmark mm., han er nok den hingst i DK med flest kårede afkom, har været showet på Roskilde Dyrskue, Store Hestedag, været model for børnetøjsmærket Mee Too mm., kan rides af børn og er generelt bare en ufattelig rolig og rar hingst med et 1. klasses sind. Han er buckskin med et reccesivt gen for rød, så kan avle både helfarvet og broget, sort, brun, buckskin, rød, palomino, sort creme mm. alt efter din hoppes genetik. Han er selvfølgelig PSSM testet negativ.

Cillbarra Golden Vale tager imod sunde og raske hopper i passende størrelse af alle racer og blandinger. Han bedækker fra og med april til og med september. Hoppen skal være nem at håndtere, kunne tåle græs, hun skal være uden sko, respektere hegn og være sund og rask. Hun skal være i brunst ved ankomst og kan gå her en uge til bedækning. Prisen er 4000kr inkl en uges logi. Man kan ombedække mod betaling for logi hele indeværende sæsonen. Alt foregår på kontrakt med betaling ved ankomst.