Healing til husbehov

Dette er en guide i “Healing til husbehov” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 600kr. Det er en blanding af skriftlig teori og videoer – sidstnævnte er med tale og/eller undertekster, så man får 100% indblik i alle mine metoder, tips og tricks og hvorfor at jeg tænker og healer som jeg gør. Der er også en del tekstede øvelser, man kan bruge til at fremme sin egen og sit dyrs velfærd og forbindelse med hinanden, arbejde på sin ro, sit nærvær og healing og lære det hele at kende gennem disse øvelser – både alene for dig selv og med dit dyr. Forløbet indeholder guides i flere typer healinger som kan bruges til dig og dit dyr, mindfulnessøvelser, do´s & dont´s, læring om nærvær, hvordan at du grounder jer sammen og hver i sær mm.

Forløbet er bygget op omkring 8 tekster med øvelser, tips og tricks og der er også 8 videoer med undervisning, guidede meditationer og healinger osv. En grundig guide som gør til klar til healinger og guider dig igennem dine første, så du selv kan arbejde videre og blive klogere på healing og grounding, mindfulness, nærvær mm.

Alle videoer er filmet med heste, men de kan udføres på præcis samme måde med alle typer dyr, som du har lyst til og behov for. Du kan også bruge øvelserne til at heale dig selv! Man kan se og gense materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. her i gruppen, for at få hjælp til træning. Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning. Forløbet kan købes hos mig i pb på Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr.