3 timers kursus i Meditation & Grounding med dyr

🌸 3 TIMERS KURSUS I MEDITATION OG GROUNDING MED DYR 🌸
v. Holistisk Hest v. Mea

– Ønsker at blive bedre til at være groundet og opnå en god connection med dit dyr?
– Føler du at dine dyr ofte prøver at fortælle dig at du stresser, måske simple beskeder som bedre opnås med mindfulness?
– Er du åben for det spirituelle, for energiarbejde og elsker at arbejde I nærvær og leve i nuet med dit dyr? Så er denne dag måske lige hvad du søger! 💜

Kunne du tænke dig at lære at finde og mærke din indre ro, være nærværende, lære at grounde dig selv og dit dyr og meditere, finde din ro, så du gennem dette smukke redskab, kan bygge et dybere og tættere forhold til din elskede hest, hund, kat, høne, ged etc.? 🥰

Meditation og grounding er nogle fantastiske værktøjer til både nærvær og træning – de er for alle, som er åbne for det! ALLE kan lære det, det er fantastisk til at skabe dybere relationer til dyrene i dit liv. Alt dette kan jeg hjælpe dig med at åbne op for og der findes ingen dumme spørgsmål 🙏🏻

Jeg kan lige kort præsentere mig; jeg hedder Mea og jeg arbejder professionelt med dyr, hvor størstedelen er heste, til hverdag og bruger telepatien både i mit arbejde/træning og for mine kunder. Mit firma hedder Holistisk Hest v. Mea og jeg færdes hovedsagligt Sydsjælland og øerne. Jeg arbejder med projektheste, misrøgtsheste, træning af adfærd, tilridning, rideangst osv. og jeg bruger også energier til at afbalancere og fjerne blokeringer i dyr via osteopati, KST etc.

Jeg tilbyder et 3 timers kursus i “ MEDITATION OG GROUNDING MED DYR ” for et lille hold, hvor du lærer alle disse ting og jeg hjælper dig med at blive grounded, jordnær og du lærer også at grounde dit dyr! Det bliver hjertevarmt og hyggeligt, med plads til humor, så alle kan være med og du meditation og grounding sammen med dit dyr (i dette kursus, træner du sammen med din hund eller hest) til brug i din hverdag og omgang med dit dyr, i din træning og deres velfærd 😄 Kurset er hovedsagligt praktisk og jeg gennemgår nogle forskellige øvelser og redskaber, som vil hjælpe dig og jeg guider jer alle igennem jeres meditationer mm. Derefter er I klar til at træne videre derhjemme 😀

Kurset kræver at vi har plads til folk og deres hund og hest ved deres side, derudover har vi behov for at kunne sidde ned noget af tiden – væk fra sol, sne, træk mm.. Det foregår over en formiddag feks.. Der er plads til 10 deltagere på dette kursus, ubegrænset antal tilskuere. Kurset koster 3.000kr. inkl. transport alt efter hvor det afholdes ☺️

Glæder mig til at høre fra jer,
Kh. Mea 💜