Hvil i fred <3

Regnbue-hestene <3

Herunder kan du se de heste som rejste over regnbuebroen alt for tidligt. Jeg tænker på dem ofte, hvis ikke dagligt og de er meget savnede her på folden <3

************************************************************************

Stelpa fik jeg af ejer, ikke fordi at hun havde de store problemer med hende, men hun var bekymret for at Stelpa ikke var for hvem som helst og hun ville ikke at Stelpa skulle ende som projekthest. Det viste sig at være det perfekte match og efter en masse træning, et stort vægttab, en del behandlinger, tandlæge osv., var Stelpa den perfekte hest for mig <3 Vi kunne alt sammen og vi havde mange planer og drømme! Stelpa fik tarmslyng d. 15.10.2019 og var død 3 timer senere, kæmpe chok og enorm sorg og hende tænker jeg på hver dag. Virkelig en helt fantastisk hest som bare gav mig alt!

************************************************************************

Gustav var en radmager jyde, som flyttede ind her efter et par år med alt for lidt foder, stress osv. Han var den sødeste og blideste fyr og jeg forelskede mig lynhurtigt i den blide kæmpe! Desværre var hans krop ødelagt af mangel på foder og stress, så selvom han trivedes her, så fik han hjertestop en aften midt i hans natmad og faldt bare om. Det var en skrækkelig oplevelse, jeg glemmer det aldrig… Jeg er dog glad for at han fik en god periode til slut i livet, med gode hestevenner og ro og kærlighed.