Holistisk hesteejer

Dette er mit allerstørste og gennemgående mentorforløb, som appellerer til dig kunne tænke sig at lære at læse din hests adfærd bedre og dermed også respekterer hestens grænser, at være nærværende og kunne grounde dig selv og dit dyr, træne og bruge meditation for både dig og hesten, at bruge healing til jer begge, stole på dig selv og din intuition og dermed lære dyretelepati, vi kommer ind på alt omkring hestepsykologi og trivsel, foder, opstaldning, afspænding, anatomi, træning, etik mm. kva at vi snakker om alt mellem himmel og jord – gennem denne viden og disse redskaber, kan du bygge et dybere og tættere forhold til din elskede hest og lære at selv træne på en positiv måde, afspænde, modtage og sende beskeder i det daglige mm. 🥰

Er du ikke meget for større forsamlinger og uro, men mere til intimitet og nærvær, en til en-undervisning, fordybelse, elsker at være udenfor i det fri og har disciplin til at arbejde hjemmefra og øve dig? 🙏🏻 Så er dette DIN mulighed for at få et eksklusivt forløb, ene og alene. Dette er også et stort plus, hvis du har et travlt liv, da vi planlægger datoer sammen, os to 🍀 Jeg har god erfaring med at undervise og hjælpe folk med angst, PTSD osv., vi tager det i dit tempo.

Jeg tilbyder et mentorforløb i “HOLISTISK HESTEEJER”, hvor du lærer alle disse ting og jeg hjælper dig med at åbne for dine for dine helenede evner, din intuition og i høj grad også din indstilling og indgangsvinkel, så du kan ny højder i din træning og dit samvær og bruge disse værktøjer, nye tankeretninger mm. i din hverdag og omgang med egne heste, i din træning og deres velfærd 😄 Alt hvad du kan finde behov for i det daglige med din hest til husbehov.

Forløbet foregår i 4863 Eskilstrup, hvor vi mødes 8 gange af 2-3 timer og træner praktisk. Derudover sørger jeg for øvelser, læsemateriale, træningsmuligheder hjemmefra, altså lektier for at styrke dine evner + jeg er til rådighed for sparring online, hvor jeg svarer på alle dine spørgsmål, der skulle opstå undervejs i mellem vores 4 praktiske træningsdage ansigt til ansigt. Ekstra undervisningsdage kan tilkøbes og der er to betalingsmuligheder:

💥 Forløbet koster kun 6000kr forudbetalt (4 mdrs. forløb)

💥 Ved afbetaling koster forløbet 1500kr pr. md. (4 mdrs. forløb)

Det er selvfølgelig helt ok at stille spørgsmål i pb på Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr osv. 🤩

Glæder mig til at høre fra jer,
Kh. Mea 💜