I hestens hjerte.

D. 13.06.2023 udkom min anden e-bog og det glæder mig til at hjælpe jer med at finde vejen til jeres hest og hestevelfærd, til at hjælpe med at åbne for troen, roen og intuitionen!

Jeg er så glad for min nye e-bog, håber at den giver jer en vej til større forståelse for jeres heste, deres velfærd og en vej ind i den dybere intuition og kommunikation! Den første tilbagemelding på bogen lød, udover et hav af spørgsmål pga. de mange nye tanker og nysgerrighed;

“Mea!!!!! Det er spot on.
Fårk du er så fantastisk i det skrevne sprog.
Du rammer plet lige i midten.”

Mange af os er klar over at der er mere mellem himmel og jord, mange er også stadig direkte modstandere og mener at det er fusk! I en samtale med en dyrlæge sidste år, stillede jeg et spørgsmål og svaret var at det var svært at svare på, for vi kunne jo ikke spørge hesten, vel?! Men efter tusinde telepatier, ved jeg at jo, vi kan bare spørge og mange gør det. Mange har også allerede svaret i maven, de tør bare ikke tro…

Personligt synes jeg at det er et af de mest fantastiske værktøjer, som vi alle har adgang til og nok også en af grundene til, at jeg har så stor succes med heste, som andre trænere opgiver og stempler umulige, livsfarlige osv. Jeg lytter, jeg læser adfærd, jeg viser dem vejen.

Telepati er virkelig enormt lærerigt, jeg har lært at heste er lige så forskellige som vi er, har lige så forskellige oplevelser og bagage men oftest er problemet os mennesker og problemerne opstår ofte, fordi vi ikke formår at huske at inddrage DERES oplevelse i vores tanker og ræsonnement. Min e-bog på 200 sider, er være en indgangsvinkel ind i hestenes oplevelser, en bog om hvordan telepati foregår, hvordan hestene oplever os, hvordan opnår vi den kontakt med dyrene selv, hvorfor er så mange heste utrygge ved traileren eller ride ud alene, er du klar til at rejse over regnbuebroen og beskeder fra dem på dem anden side mm. Det bliver DIN mulighed for opnå større forståelse for heste generelt og spækket med værktøjer for at du selv kan få større og mere medfølende indblik i din egen hest. Det bliver en fortælling om min egen vej til telepatien, til forståelse og respekt for heste, om mine mange finurlige oplevelser og indrag fra mine telepatier gennem årene mm. Også ved køb af bogen, kan du samtidig købe mit onlinekursus i telepati, hvis din nysgerrighed vækkes.

Kh. Mea.

E-bogen kan købes hos Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr på Facebook eller på email dedejligedyr@gmail.com, prisen for bogen alene er 280kr eller man kan købe bog+onlineforløb for 530kr samlet.