BOMBESIKKER TRÆNING

BOMBESIKKER TRÆNING

Dette er en guide til “Bombesikker træning” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 700kr. Dette ret nye onlineforløb er fantastisk, hvis man ønsker indblik i hvorfor hestene bliver bange for plastikposer, skraldespande, træstubbe mm. og gerne vil træne sin hest mere rolig og cool, til at reagere fornuftigt på alt i miljøet og blive en fornøjelse at have med ud på tur mm.

I mit nye onlineforløb, får man dybere indblik i hestens natur, behov og hvordan at vi træner vores hest i at reagere mere fornuftigt på “farer”, vi lærer dem bla. at undersøge fremfor at flygte mm., forløbet indeholder også en udførlig guide i miljøtræning med masser af inspiration og vejledning + undervisning i klikkertræning. Forløbet indeholder 13 siders skriftlig teori, hvor jeg går i dybden med at forklare psykologien bag vores træning, hestes adfærd og måden at de lærer på osv. Der er også tonsvis af billeder til inspiration i videre træning, altså en grundig pakke til din miljøtræning, så du ikke løber tør for ideer foreløbig og så selvfølgelig mange træningsvideoer! Der er 4 undervisningsvideoer til klikkertræning, så du bliver sat op til succes i din videre træning og så er der 8 træningsvideoer til, hvor jeg underviser og viser min egen træning af forskellige heste + en bonusvideo. Alle disse videoer er tekstede, så man får 100% indblik i alle mine metoder, tips og tricks og hvorfor at jeg gør som jeg gør. Efter dette forløb, er du sat op til selv at kunne tilrettelægge og planlægge din videre træning – du har dine tips og trick, teknikker og teori på plads og kan selv gå i gang med de problematikker, du ønsker at arbejde med sammen med din hest.

Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning. Anmeldelser af forløbet, fra forskellige deltagere, kan du finde på Facebooksiden under fanen “Anmeldelser”.

Ved interesse, kontakt mig i pb på facebooksiden Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr.