Bliv hesteven

Bliv hesteven

Hvis man har lyst til at være hesteven her, så læs med her;

Jeg har ofte plads til et voksent (du skal have kørekort og bil), fornuftigt og ansvarligt menneske til, som har tid og lyst til at komme her fast 1-2 gange om ugen og hjælpe til og hygge sig sammen med mig og de mange heste og dyr her ☺️

Alt efter dig og dine interesser og kundskaber, kan arbejdet være alt fra at ride tur med mig i skoven, strigle heste og nusse om dem, trække ture, træne heste fra jorden, muge og feje etc. Jeg har heste til flere typer ryttere (Max vægt 90kg), dog går nogle med føl i maven i perioder, så man skal ikke forvente ridning hver gang/i perioder ☺️ Man behøver slet ikke være interesseret i ridning, der er flere heste, som elsker at blive striglet, gå ture og så er mugning og vedligehold er lige så vigtigt, så du skal ikke være bange for at tage lidt fat.

Alt foregår på hestenes (og mine) præmisser, da flere af hestene er tidligere misrøgtsheste og andre kan være lidt bestemte eller usikre, men alle er søde og rare! Du kommer til at gå sammen med mig i starten og kan altid spørge. Dog forventer jeg at du kan arbejde selvstændigt også, derefter.

Det kan være ret alternativt her; bidløs, bomløs, krystaller, healing, telepati etc. men ikke udelukkende 🌈 Du behøver ikke kunne en masse, da jeg hjælper dig og du vil få rabat på alt., hvad jeg tilbyder af ydelser som undervisning osv., som hesteven her. Det vigtigste er at du har et godt hjerte, er diskret, at du er mødestabil og rolig 🦄 Derfor er der også plads til folk, som døjer med stress etc., som bruger tiden med dyrene her terapeutisk ☺️

Vi bor tæt på 4863 Eskilstrup, jeg ønsker en som kan de lyse timer af døgnet, da vi er ude altid 🌦 Man søger i pb, fortæl hvorfor du tror, at du er den rette, til at være en del af mit lille team her, hvad du kan osv.

Kærlig hilsen Mea og hestene, fårene, hønsene, ænderne, hunden og katten.