Træning af din hest

🍎🐴 HEST I TRÆNING MED FOKUS PÅ VELFÆRD 🐴🍎

Udover at jeg tager imod projektheste, at tage ud og undervise dig eller underviser dig derhjemme, så tager jeg også ponyer/små heste i træning.

Skal din hest trænes, tilrides, gangsættes, på slankeophold/muskelopbygning, rides etc? 😍 Søger du et roligt sted, med fokus på hesten/individet og tid nok til at sætte kvalitet og ikke kvantitet i højsæde? Er det en prioritering at hesten kan følge med fysisk og psykisk? At træneren har stor erfaring med sensitive heste, at træneren er uddannet og arbejder med anatomi, osteopati, hove, sund bæring, telepati etc. Måske er bidløs og bomløs nøgleord for dig? Så er du kommet til det rette sted 🙂 Jeg har i en del år med succes trænet og tilredet heste, også en del adfærdsheste/projektheste opgivet af andre, tilredet, arbejdet med gangsætning, haft heste på slankeophold osv. og jeg elsker det! Så skal din hest:

– gøres ridevant/tilrides?
– adfærdsbehandles fra jorden?
– gangsættes (4 eller 5-gænger?
– i hænder og lære det basale (føl og plage)?
– trailertrænes?
– miljøtrænes?

Jeg tager kun heste under ca. 155-160cm og har erfaring med forskellige racer, dog er min lidenskab koldblods og islandske heste. Til hverdag arbejder jeg med behandling af heste som cert. hestemassør, osteopati osv., så træner jeg også ponyer/små heste. Jeg har gennem årene taget imod en del problemheste, nogle er endda vurderet bedst aflivet/livsfarlige og jeg har trænet dem igennem deres stress, problemadfærd osv. Derfor er det så vigtigt for mig, at træningen foregår i hestens tempo så de kan følge med i krop og sind. Forholdet til mennesker skal være hyggeligt og noget de vælger med glæde.

Opstaldning er på Nordfalster i en privat løsdrift – både jordfold og mager græsfold er muligt. Hestene bliver kun trænet af mig og jeg behandler dem som jeg gør mine egne 🙂 I træningen er der fokus på at hesten bruger sin krop på en bæredygtig måde, altså bruges der ikke indspænding etc. Der er 7-8kg hø/wrap + tyggetid i form af frøgræs/halm inkluderet (mere kan tilkøbes) og man skal selv medbringe eget krybbefoder. Man er selvfølgelig velkommen til at besøge sin hest i træningsperioden, efter aftale og efter endt træning, vil jeg gennemgå og vise jer, hvad vi har trænet.

Pris:

Træningspakke indeholder, udover grovfoder i løsdrift, som beskrevet herover (eksl. krybbefoder), 4-5 gange træning ugeligt – b¨åde jordarbejde, under rytter, miljøtræning mm. så træningen er varieret, osteopatisk behandling af hest efter behov. God pakke til heste som skal trænes fra jorden, mindre adfærdsproblemer osv. Dette koster 4700kr pr. måned.

Kontakt mig på Holistisk Hest & Hund på Facebook for mere info eller bookning.