RIDEANGST

ONLINEFORLØB I RIDEANGST.

Dette er min nye guide til træning af din egen “Rideangst” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 600kr.

Al materiale ligger tilgængeligt i en lukket Facebookgruppe. Gruppen er også ment som en støtte, hvor du trygt kan dele op og nedture, stille spørgsmål og jeg vil altid være her for dig, de andre medlemmer er også velkomne til at støtte. Dette er forløb er spritnyt, men jeg håber at vi med tiden kan få en aktiv og kærlig gruppe med masser af støtte og inspiration op at køre..

Gruppen er selvfølgelig privat, så ingen andre end mig og de andre betalende medlemmer, kan se dine opslag. Der er udelukkende skriftlig materiale i dette forløb. Man kan læse og genlæse materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og behov for det + man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. her i gruppen, for at få hjælp til sin træning og arbejde med rideangsten. Medlemskabet udløber ikke! Man må meget gerne både tude løs og prale højlydt! Medlemskabet er selvfølgelig personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning. En ting som er vigtigt at huske her! Vi er her alle for at få hjælp og støtte, selvom vi er forskellige steder i vores arbejde med rideangsten. Det kan aldrig gå for langsomt med træningen, kun for hurtigt…

Materialet består af følgende tekster:

  • Introduktion
  • Hvad er rideangst
  • Start stille op
  • Redskaber
  • 10 vigtige tips i hverdagen

Der er 23 sider i alt, det er letlæseligt og ikke tungt men lærerigt og et godt fundament for dit kommende arbejde med din rideangst. Anmeldelser af forløbet, fra forskellige deltagere, kan du finde på Facebooksiden under fanen “Anmeldelser”.

Medlemskab kan købes i pb hos Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr på Facebook.