Indparkering & Opstigning

🦄 INDPARKERING & OPSTIGNING 🦄

Dette er en guide til “Indparkering & Opstigning” – et onlineforløb på Facebook som kan købes for kun 300kr. Man kan se og gense materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. i Facebook-gruppen, for at få hjælp til træning.

Selve undervisningen består af 2 videoer, hvor jeg underviser og viser de 4 trin af træningen med 2 forskellige heste – det er altså nemt og lige til og ikke noget som du skal følge slavisk, for at få succes med!

Træningen er planlagt så man, efter træning, nemt kan indparkere til skammel, en sten ved vejen, en træstamme i skoven etc. uden at være afhængig af pisk og meget negativ forstærkning. Med min metode vil man kunne vurdere hestens sindstilstand og interesse for den kommende ridetur. Jeg gennemgår øvelsen, trin for trin, med 2 heste med vidt forskellige sind, jeg taler lidt om faldgrubber, en smule om træningspsykologi osv. Jeg har brugt metoden i årevis, til alle mine projektheste, træningsheste, tilridninger osv. og den gør mig tryg, efter at jeg røg i kørestol ved en hest som blev bange og løb ved opstigning.

Det er nemt at forstå og der er ingen tør og uforståelig teori, al undervisning foregår via video.

Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.

Ved interesse, kontakt; Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr på Facebook for bestilling og deltagelse i forløbet.