SEPARATIONSANGST

TRÆNING AF SEPARATIONSANGST I HEST.

Dette er min spritnye onlineguide til træning af “Separationsangst” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 700kr. Der er ca. 3 siders skriftlig teori + 11 undervisningsvideoer. I dette forløb er der hovedsagligt praktisk undervisning via træningsvideoer – disse er tekstede, så man får 100% indblik i alle mine metoder, tips og tricks og hvorfor at jeg gør som jeg gør. Forløbet dækker flere vinkler, du lærer at læse din hests adfærd, forskellige teknikker til håndtering af situationer som kan opstå mm., så du lærer at planlægge din træning af både heste som skal forlade flokken, bliver forladt i boksen/ridehallen/folden mm., rides ud alene mm.

Jeg bruger positiv træning og aldrig hårde redskaber som rebgrime, pisk, “at gøre den forkerte ting svær” og det, der er værre….

Første anmeldelse af forløbet lyder som følgende, der kan læses flere på Facebooksiden under fanen “anmeldelser”; “Samlet set synes jeg det er et sindssygt godt forløb, med god læring, og jeg føler at man bliver klædt godt på til selv at gå i gang, med alle de teoretiske værktøjer på plads, og med viden om hvordan jeg skal reagere i de forskellige situationer – her har mange gentagelser af basics været vigtig, for at få det ind under huden.”

Man kan se og gense materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. i gruppen, for at få hjælp til træning. Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning. Forløbet kan købes i pb hos mig på Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr.