Heldagskursus i Telepati & Mindfulness

🌸 HELDAGSKURSUS I TELEPATI & MINDFULNESS 🌸
v. Holistisk Hest v. Mea

– Elsker du dyr og ønsker at blive bedre til at være i nuet og opnå ro og connection med dem?
– Føler du at dine dyr ofte prøver at fortælle dig noget eller måske at du på en måde instinktivt ved svaret?
– Er du åben for det spirituelle, for energiarbejde og elsker at arbejde I nærvær? Så er denne dag måske lige hvad du søger! 💜

Kunne du tænke dig at lære at finde og mærke din indre ro, være nærværende, lære at grounde dig selv og meditere, stole på dig selv/din intuition og åbne for den intuitive del af dyrekommunikation, så du gennem dette smukke redskab, kan bygge et dybere og tættere forhold til din elskede hest, hund, kat, høne, ged etc.? 🥰

Telepati og mindfulness er for alle, som er åbne for det! ALLE kan lære det, det er en medfødt evne og med de rette værktøjer, en portion stædighed og viljen til at træne, så kan du blive stærk i telepati og skabe dybere relationer til dyrene i dit liv. Alt dette kan jeg hjælpe dig med at åbne op for og der findes ingen dumme spørgsmål 🙏🏻

Jeg kan lige kort præsentere mig; jeg hedder Mea og jeg arbejder professionelt med dyr, hvor størstedelen er heste, til hverdag og bruger telepatien både i mit arbejde/træning og for mine kunder. Mit firma hedder Holistisk Hest v. Mea og jeg færdes hovedsagligt Sydsjælland og øerne. Jeg arbejder med projektheste, misrøgtsheste, træning af adfærd, tilridning, rideangst osv. og jeg bruger også energier til at afbalancere og fjerne blokeringer i dyr via osteopati, KST etc.

Jeg tilbyder et heldagskursus i “TELEPATI & MINDFULNESS” for et lille hold, hvor du lærer alle disse ting og jeg hjælper dig med at blive grounded, jordnær og åbne for dine telepatiske evner! Det bliver hjertevarmt og hyggeligt, med plads til humor, så alle kan være med og du kan lære telepatien til brug i din hverdag og omgang med egne dyr, i din træning og deres velfærd 😄 Kurset er hovedsagligt praktisk og jeg gennemgår nogle forskellige øvelser og redskaber, som vil hjælpe dig udvikle dine naturlige evner og jeg guider jer alle igennem jeres første telepatiske kontakt live. Derefter er I klar til at træne videre derhjemme 😀

Kurset kræver at vi har dyr at træne på, måske nogle heste og hunde, gerne 4-5 stykker hvis kurset er fyldt, derudover har vi behov for at kunne sidde ned noget af tiden – væk fra sol, sne, træk mm.. Det foregår over en feks. lørdag eller søndag, fra 10 til omkring 17. Der er plads til 14 deltagere på dette kursus, ingen tilskuere. Kurset koster 6.000kr. inkl. transport alt efter hvor det afholdes ☺️

Glæder mig til at høre fra jer,
Kh. Mea 💜