Hestemassage til husbehov

HESTEMASSAGE TIL HUSBEHOV

Dette onlineforløb er absolut mit mest populære forløb, i dette forløb lærer man hestemassage til brug på egen hest hjemme i privaten. Det er ikke svært at komme i gang med og helt trygt, ligesom når vi masserer partneren derhjemme. Man bliver guidet roligt igennem teknikkerne og ser en masage udført af mig, som er uddannet og lever af det professionelt, derudover er der en teoretisk del som gør en klar til selv at komme igang og giver en god basisviden omkring massage og hestens krop.

Massage er fantastisk:

– styrker immunforsvaret
– afspænder muskler
– styrker båndet mellem hest og ejer
– forbedrer præstationsevne
– dæmper nervøsitet og aggression
– afhjælper ophobning af affaldsstoffer
– øger velbefindende etc.

Kurset indeholder i alt 3 dele; 1 teoridel på 11 letlæselige sider, 1 video som viser de forskellige teknikker og til slut 1 video, hvor man ser en massage i praksis. Det bliver nemt at selv holde spændinger på afstand mellem besøgene af din professionelle behandler og du kan knytte bånd med din  hest på en helt ny måde. Man får et godt indblik i hestens fysik med dette kursus og arbejdet derhjemme i stalden.

Al materiale er tilgængeligt i en privat gruppe på Facebook, så du skal kunne tilgå fra computer, hvor man kan se det efter behov – når du har lyst og så ofte at du har lyst, stille spørgsmål og dele glæderne ved at kunne forkæle sine heste med lidt lækker, forløsende massage.

Dette onlineforløb koster 500kr.

Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.

Ved interesse, kontakt mig i pb på facebooksiden Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr.