Trailertræning

ONLINEFORLØB I TRAILERTRÆNING.

Dette er en guide til “Trailertræning” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 800kr.

Med i dette forløb, følger der også undervisning i klikkertræning, da jeg bruger denne træningsteknik meget. Til klikkertræningen er der 13 siders teori, hvor jeg går i dybden med psykologien bag klikkertræning, hvordan og hvorledes og hvordan du kommer godt i gang. Der er ingen skriftlig teori i selve trailertræningsforløbet, dette forløb er baseret på en række undervisningsvideoer, hvor man følger min træning af 2 heste – disse 13 videoer er tekstede, så man får 100% indblik i min metode, alle mine tips og tricks og hvorfor at jeg gør som jeg gør. Metoden kan bruges til alle heste i alle aldre! Jeg træner med brug af meget positiv træning, bruger aldrig hårde redskaber som rebgrime, pisk, læssereb om numsen og det, der er værre….

I forløbet her trænes der med en hest med trailertraume. Hele forløbet er baseret på hendes træning. Jeg har dog valgt også at tage en “bonushest”, en ung hingst (veltrænet men aldrig rigtig trailertrænet), så man kan se nuancerne – jeg bruger samme træning, tips og tricks til begge typer heste, det er mere et spørgsmål om tid, tryghed og antal gentagelser før succes! Al materialet ligger tilgængeligt i en gruppe på Facebook.

Man kan se og gense materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. i gruppen, for at få hjælp til træning. Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.

Gavekort laver jeg gerne! Henvendelse i pb til Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr på Facebook ved interesse.