Klikkertræning

ONLINEFORLØB I KLIKKERTRÆNING

Så er det nu muligt at tage et onlineforløb i klikkertræning, hvor du trygt bliver guidet igennem den bedste og mest positive måde at træne alle dyr på!

Det er nemt at tilgå, du lærer alt fra opstart, hvordan du kommer i gang, alle fagudtryk, hvordan du sætter dine egne øvelser op osv. Alt foregår i dit tempo – al materiale ligger tilgængeligt i en Facebookgruppe, hvor du kan se og gense både tekster og videoer når du har tid og så ofte at du har lyst og også selv lægge video op og sparre med de andre deltagere.

Forløbet består af 3 tekstfiler på 12 sider i alt (computer er bedst her), derudover er der 4 træningsvideoer med praktisk og let forståeligt undervisning, hvor jeg viser træningen med både hest og hund! Jeg viser også forskellige typer udstyr, man kan bruge til sin træning, teknikker mm. Det er en SUPER måde at træne alle typer og arter af dyr på, også sensitive og nervøse har særdeles god effekt af denne type strukturet og POSITIV træning. Træningen er planlagt så man, efter forløbet, selv kan planlægge og tilrettelægge øvelser og træne sine dyr med positiv forstærkning.

Prisen for dette forløb er kun 300kr. Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.

Gavekort laver jeg gerne! Henvendelse i pb til Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr.Holistisk Hest v. Mea på Facebook ved interesse.

Kh. Mea.