Telepati til husbehov

Dette er en guide til “Telepati til husbehov” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 600kr. I dette forløb lærer du at grounde dig selv og dit dyr, at mærke din krop, dine egne og dyrets grænser, hvordan at du træner mindfulness og ro, skaber telepatisk kontakt og stiller ind på spørgsmål. Alt i alt et godt grundkursus med introduktion til at arbejde med energi, at finde roen, hvordan du arbejder med dyret gennem intention og energi og hvordan at du får større indblik i dyrets tanker og følelser og lærer hvordan telepati fungerer og hvordan at du selv starter kontakt op og bliver stærk i dyretelepati.

Det er en blanding af skriftlig teori og videoer – sidstnævnte er med tale og/eller undertekster, så man får 100% indblik i alle mine metoder, tips og tricks og hvorfor at jeg tænker og træner min energi og telepati, som jeg gør. Der er også en del tekstede øvelser, man kan bruge til at fremme sin træning og forbindelse, fornemmelse med og lære det hele at kende gennem disse øvelser – både alene for dig selv og med dit dyr. I kurset findes 8 tekster med øvelser osv. og selvfølgelig de 9 videoer med fremvisning og undervisning, guidede meditationer og min elevs første telepati mm.

Alle videoer er filmet med heste, men de kan udføres på præcis samme måde med alle typer dyr, som du har lyst til og behov for. Man kan se og gense materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. i gruppen, for at få hjælp til træning.

Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.Rigtig god fornøjelse, husk at spørgsmål omkring forløbet og undervisningen er meget velkommen i gruppen og del endelig fortællinger af dine gode/dårlige oplevelser og video af din træning.

Jeg ønsker jer alt det bedste og varmt velkommen i mit onlinekursus! Bestilling foregår gennem Facebook på siden Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr.