Rå til ryttervant

Dette er mit nyeste onlineforløb i at træne sin hest fra “Rå til ryttervant” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest & Hund for kun 800kr. Du kan følge Alberts træning og ryttertilvænning, der ligger 10 fulde videoer af hele træningssessioner med Albert og 9 videoer med Sally klar og Remma har også videoer oppe og flere på vej! Albert er 12 år og komplet rå, Sally var 18 år og blev omtilredet, da hun stejlede og løb ved forsøg på opstigning, Remma er 13 år og under tilridning.

Med i dette forløb, følger der også undervisning i klikkertræning, da jeg bruger denne træningsteknik meget. Der er ingen skriftlig teori, udover klikkertræningen, i selve træningsforløbet er der kun videoer – disse er tekstede, så man får 100% indblik i min metode, alle mine tips og tricks, man lærer adfærd og hvorfor at jeg gør som jeg gør. Metoden kan bruges til alle heste i alle aldre – hestene i dette forløb, er 12 og 18 år og jeg bruger denne fremgangsmåde til alle aldre, dog tilpasset sind og niveau.

Jeg bruger meget positiv træning, bruger aldrig hårde redskaber som rebgrime, pisk, tilridningsdukke og det, der er værre…. Jeg træner altid bidløst og bomløst på dette niveau, jeg vil dog tilføje bidtræning i kurset.

Man kan se og gense materialet, når man har tid og så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. her i gruppen, for at få hjælp til træning. Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.

Adgang kan købes hos mig i pb på Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr på Facebook ☺️

Kh. Mea.