Heste til salg

Nyt hjem til lækker hoppe søges.

Remma er 13 år (dk2010200428), efter 1. Kl. hingst og 2. Kl. hoppe. Femgænger med adskilte og taktfaste gangarter, dog ikke gangsat endnu. 1.44 høj, blød at være på og super fornuftig! Hun har aldrig været brugt særlig meget, men er redet det sidste års tid. Jeg har redet hende en smule på bane, i hal (med bid) men hovedsagligt på tur og ren hygge for løs tøjle bidløst. Hun er en dejlig turhest, man kan videreuddanne hende hvis man har lyst. Vi har gået ture alene, dog ikke redet alene. Vi har redet forrest og bagerst, i små flokke og store flokke, har aldrig oplevet hende blive bange eller lave unoder. Hun går selv i trailer, er vaccineret og passet med smed, tandlæge, osteopati mm. Hun var lettere forfangen for 2 år siden, men har tabt sig og kom i form og har gået på græs hele det sidste års tid uden noget. Hun er en dejlig hest, altid glad og følger dig som en hund på folden, nysgerrig og har aldrig været andre steder end her og avler. Mangler bare uddannelse, hvis man vil det.

Der ligger et hav af billeder og video af hende på Facebook på min side “Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr “.

Sælges til godt og kærligt hjem. Kan mødes 4863 Eskilstrup. Seriøse henvendelser med beskrivelse af hvad du er for en og hvad du kan tilbyde, modtages med glæde i mail.

Al seriøs henvendelse foregår i email, beskriv hvad du kan tilbyde hesten, hvad du har af ønsker til hesten, deres fremtid hos dig. Kontakt mig på dedejligedyr@gmail.com.