Heste til salg

Her kan man se de heste, som søger nye hjem – pt. er der Albert og Steini som søger nyt hjem. Det kan være føl af eget avl eller måske heste, jeg har rehabiliteret. Al seriøs henvendelse foregår i email, beskriv hvad du kan tilbyde hesten, hvad du har af ønsker til hesten, deres fremtid hos dig. Kontakt mig på dedejligedyr@gmail.com.


Steini søger nyt hjem.

Vallak på 10 år
 IS2010145307
Far: Þytur frá Neðra-Seli (1.kl)
Mor: Dimma frá Laugavöllum (1.kl)
Ca. 1.40 uden sko
Projekthest

Steini er en gudesmuk vallak, mørk brun med pangaré, godt med hår og det kønneste hoved! Femgænger med brugbar pas, lækre gangarter og han er redet til stævner både i Island og i DK, men endte med stress og let stejleadfærd hos tidligere ejer og derfor fik han fri i længere periode og er nu i gang med at blive redet op igen i ro og mag. Han har været hos mig i 4 mdr. Det går fint på banen (vi har ikke redet ture endnu), vi skridter og tølter hjemme, dog er han ikke i form, ret rundt og pasagtig men det går fint frem uden stressadfærd og det er det vigtigste lige nu. Vi har gået mange ture både på landeveje og gennem byen, går lige i trailer, han indparkerer til skammel som en drøm, står bare stille og hygger uden at være bundet, når man strigler og sadler op osv. – han er bare en cool fyr og mega høflig i rigtig meget! Han er villig men fornuftig vilje under rytter, han er høflig, til den sensitive side men ikke på en træls måde, kommer altid hen på folden osv.. Jeg har bla. brugt ham til at give trækketure til min venindes lille søn, har også redet ham uden trense med bare en tøjle om halsen og han er kommet rigtig langt i hans stress. Der er stadig noget vej og derfor har man her en rigtig god mulighed for at få en svinelækker dreng til 1/3 af prisen, hvis man selv vil træne ham op igen og ikke har travlt.

Han har aldrig været forfangen, han er passet med ALT – kiropraktor, KST, tandlæge, vaccine mm. Han har været i DK i over 2 år og går uden dækken om sommeren uden problemer, ingen kløe. Han ligger i midten i flokken, han siger fra men gider ikke slås. Jeg har ham i blandet flok uden problemer.

Udgiften er i skrivende stund kun 21.000kr. Den vil stige med i takt med at jeg træner videre, han bliver stærkere og kan mere. Jeg leverer gerne indenfor kort radius af 4863 Eskilstrup (mod betaling), hvor han kan mødes. Man kan se flere billeder og masser af video af ham på Holistisk Hest & Hund og jeg modtager gerne seriøse henvendelser med præsentation af dig selv, hvad du søger, hvad din erfaring er og hvad du kan tilbyde verdens sødeste Steini i pb.

Kh. Mea.


Albert søger nyt hjem.

Vallak på 12 år
DK2011100504
Far: Skuggi frá Hávarðarkoti (1.kl)
Mor: Lukka vom Kuckesberg (2.kl)
147 på stang uden sko
Chance/projekthest

Albert er en pissesød dreng, som har været i rehabilitering hos mig i 4 måneder, så her kommer en helt ærlig fortælling, da han skal det rigtige sted hen! Han har fået ordnet tænder, blevet behandlet osteopatisk, bliver passet med smed og er basisvaccineret. Han er en meget social og rar hest, der bare aldrig kom i gang. Han var rå da han ankom, kunne ikke engang trækkes med og vi har trænet stille og roligt. Han er fornuftig, vil rigtig gerne arbejde og udvikler sig hver gang – han har bare meget at indhente! Vi træner alt fra miljø, udstyr, trailer, gåture, indparkering mm. Jeg har nået så langt at jeg har siddet på ham flere gange og blevet trukket i skridt på banen, helt uden han vrikker med ørene men længere er vi ikke, da vi stadig bygger muskler. Vi har også kørt småture i trailer med støtte fra anden hest. Hjemme er han fin og nem, ude vil han trække afsted med dig, hvis du presser ham for meget så han er ikke til urutinerede. Det er hans eneste minus i træning, som jeg forventer forsvinder med træning og tid, han gør det feks. ikke med mig men med andre. Han havde trods alt intet prøvet for 4 mdr. siden og det er også træning at kunne rumme træningen og der udvikler han sig også. Han er en vældig selvstændig herre, er ligeglad med at de andre går eller han selv skal gå fra folden, bare der er wrap. Med korrekt træning, bliver han en rigtig lækker hest!

Fysisk er der en ting, intet andet. Han tåler græs, fine tænder, som sagt opdateret med alt osv. Da han kom, døjede han med mild grad knælåsninger på venstre bag, dyrlægen og smeden har selvfølgelig set ham og gjort sit + vi har trænet og han låser aldrig nu. Han er noget stærkere nu og derfor er der fremskridt, dog er der mere træning endnu og derfor går han nogle dage med en lille smule forskel i skridtlængde – dyrlægen mener at den sidste smule også vil forsvinde med mere træning, bedre muskelsætning og han vil blive normalt fungerende. Det er dog en chance, som køber selv tager og deraf prisen. Ellers kan man vælge en operation mod patella luxation, det er ukompliceret, gøres stående og koster ca. 4000kr, så det er ikke det store oven i at få en lækker fyr til billige penge.

Derfor er udgiften kun 17.500kr. Den vil stige med i takt med at jeg træner videre, han bliver stærkere og kan mere. Jeg leverer gerne indenfor kort radius af 4863 Eskilstrup (mod betaling), hvor han kan mødes. Man kan se flere billeder af ham på Holistisk Hest & Hund og jeg modtager gerne seriøse henvendelser med præsentation af dig selv, hvad du søger, hvad din erfaring er og hvad du kan tilbyde smukke Albert i pb.

Kh. Mea.