Healing af dit dyr

Jeg har længe haft healing som et vigtigt værktøj i min kasse, når jeg har været ude ved kunder til løsgøring af dem fysisk (gennemgang og afspænding af kroppen), efter forskellige kurser gennem årene, jeg har brugt det meget herhjemme til mig selv og mine egne dyr og så har jeg fjernhealet i forbindelse med telepatier, hvor jeg ser en stor effekt gennem den kombination af fjernenergiarbejde. Nu er jeg endelig kommet så langt at det kommer på listen over ydelser, jeg tilbyder som et selektivt tilbud. I første omgang, tilbydes det kun til dyr.

Healing er et fantastisk værktøj i sig selv men især også i forbindelse med telepati. Jeg fungerer herigennem som kanal for jorden og universets energi og det kan virkelig støtte op om alle de kære dyr, som har behov for et løft i energi, at få hjælp til deres traumer, uro, angst osv. og også lindring i det fysiske…. For at modtage fjernhealing af dit dyr, har jeg ikke behov for andet end et billede og dyrets navn, vi tager en snak om dyrets problematikker, som du oplever dem eller vi kan samtidig booke en telepati, hvor jeg selv kan stille præcist ind på problematikker, traumer, blokeringer osv. og med det samme gå i gang med at heale og forløse disse + at du får svar på eventuelle bekymringer og spørgsmål. Jeg anbefaler at telepati og healing bookes i kombination første gang, selvfølgelig med en pakkeløsningsrabat og derefter vil healing bedre kunne stå alene.

Billedetelepati med healing;
Man må stille 6 spørgsmål/beskeder – alt i denne type telepati er lige som beskrevet i en traditionel billedetelepati, det er samme muligheder og betingelser. Som bonus i denne pakke, får dyret også gennemgående healing efter samtalen. Healing er et fantastisk værktøj i forbindelse med telepati. Det kan virkelig støtte op om alle de kære dyr, som har behov for et løft i energi, at få hjælp til deres traumer, uro, angst osv. og også lindring i det fysiske…. Noget jeg især vil anbefale til jer, som oplever at have sensitive dyr, stressede eller nervøse eller hvor I ved at dyret har oplevet traumer, har ting med i baggagen osv. Prisen for denne pakkeløsning er 800kr og man kan tilføje akut5 og akut2 til samme pris som på siden om telepati. Efterfølgende kan yderligere healinger købes til samme dyr med priserne beskrevet på siden omkring healing.

Healing;
Vælger man at købe healing som enestående ydelse, måske fordi man for nylig har fået telepati alligevel eller kender til dyrets problematikker, måske et nyligt opstået traume, bare lidt forkælelse og boost af energi, koster healing 400kr. Man kan ikke stille spørgsmål, men dukker der beskeder op under healingen, følger de selvfølgelig med. Er det nødvendigt med yderligere støtte, koster en opfølgende healing indenfor 3 uger, kun 300kr. Healingen vil foregå indenfor 2 uger fra bestilling og jeg kontakter dig herefter med en tilbagemelding. En akuttid kan tilkøbes – for 100kr mere, vil jeg garantere maks 5 dages ventetid (Akut5) og for 200kr mere, er vi helt nede på 2 dages ventetid fra betaling (Akut2). Anmeldelser fra kunder ses på facebooksiden Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr 😍

Personligt oplever jeg stor succes at healing lindrer fysiske problemstillinger, ikke på samme måde som en løsgøring men det løsner op + det afhjælper i høj grad stress, er et fantastisk værktøj til at afhjælpe traumer (ubehagelige oplevelser) af forskellige typer, hjælpe med at forløse angst og andre mentale problemer og det er generelt bare et super værktøj til støtte, forløsning og fornyet energi.

Som i telepatien, foregår det på dyrets præmisser og dyret bestemmer selv, hvor meget eller hvor lidt støtte at det ønsker og hvor det ønsker det, fysisk og mentalt. Det positive ved fjernhealing er at det gøres i fred og ro, hvor dyret føler sig tryg.