Mærk din hest

🖤🖤 MÆRK DIN HEST 🖤🖤

Dette er en guide til “Mærk din hest” – et forløb som kan købes hos Holistisk Hest v. Mea for kun 2300kr. Med i forløbet følger der udover alt indhold her i gruppen, også adgang til 2 af mine andre forløb, nemlig “Hestemassage til husbehov” og “Klikkertræning”. Forløbet kan købes hos mig på Mea Ulvebakke – i harmoni med de kære dyr.
 Dette er mit største forløb og det er spækfyldt med alt, hvad jeg selv ønskede at vide da jeg selv startede på denne rejse med at connecte til mine heste, projektheste, træningsheste, traumeheste osv. – alt om at være en empatisk og lyttende hesteejer/træner, en kæmpe guide i energiarbejde, hvordan du træner sensitive/traumatiserede heste, du lærer massage, healing, telepati, at læse den fine adfærd og derfor kunne være så fintfølende og præcis i din træning, at mærke din hest bedre og være nærværende, hvordan du træner heste på en positiv og nærværende måde, bygger selvtillid, grounder din hest og dig selv, en masse om at læse adfærd, mange tips til at træne ro, tilstedeværelse og empati, der er mindfulnessøvelser, tips til sikker træning og meget mere! Alt i alt en ret grundig guide til at træne og være med heste, som jeg gør – hvordan du gør din hest tryg og viser den at du er til at stole på.
Dette onlineforløb er en blanding af skriftlig teori og videoer – sidstnævnte er med tale og/eller undertekster, så man får 100% indblik i alle mine metoder, tips og tricks og hvorfor at jeg tænker og træner som jeg gør. Der er også en del tekstede øvelser, man kan bruge til at fremme sin træning og forbindelse, fornemmelse med og lære det hele at kende gennem disse øvelser – både alene for dig selv og med dit dyr.
Man kan se og gense materialet, når man har tid, så ofte at man har lyst og man er velkommen til at stille spørgsmål og dele video osv. her i gruppen, for at få hjælp til træning. Medlemskabet er personligt, ligesom alle andre steder og det er ikke tilladt at dele medlemskab eller materiale med andre, som ikke har betalt for medlemskab – det medfører udvisning.
Der er rigtig meget materiale I dette forløb og jeg har delt det op I grupperinger, altså efter emne og jeg har valgt en rækkefølge at I kan gennemgå emnerne på, som vil guide jer bedst og mest meningsfyldt gennem al materialet. I har al den tid I verden, til at gennemgå emnerne her og har ikke travlt. I kan også altid stille spørgsmål til materialet her I gruppen, dele historier fra jeres træning og udvikling, sparre med os andre osv. Derefter kan I frit gennemgå alt I jeres egen rækkefølge og lave de øvelser som I holder mest af, igen.
Der er rigtig meget materiale i dette forløb, man kan bruge måneder på at gennemgå og øve og træne, så jeg har delt mængden op, som følgende I de forskellige emner;
HESTEMASSAGE TIL HUSBEHOV:
1 tekstfil.
2 undervisningsvideoer.
KLIKKERTRÆNING:
3 tekstfiler.
4 undervisningsvideoer.
TELEPATI:
9 tekstfiler.
8 undervisningsvideoer.
ADFÆRD:
6 tekstfiler.
6 undervisningvideoer.
HEALING:
6 tekstfiler.
8 undervisningsvideoer.