Adfærdsbehandling

Jeg tilbyder både almindelig undervisning, både fra jorden og rideundervisning, rideangst mm.og så tilbyder jeg adfærdsbehandlinger til jer, som har problemer med jeres hest, hvor hesten har en dårlig oplevelse og skal lære at være tryg i noget specifikt igen, hvor hestens adfærd er problematisk og måske direkte farligt – altså undervisning hvor vi arbejder med hestens adfærd og du lærer at træne hesten glad og tryg i noget specifikt igen.

Min lidenskab er så absolut adfærd, og træning af samme og derfor har jeg også trænet utallige (i skrivende stund 50+ projektheste, stressheste, traumeheste, hvor flere var dømt livsfarlige og opgivede af andre trænere. Jeg arbejder med gensidig respekt, en positiv tilgang så vidt muligt, klikkertræning, ro, blide signaler. Det vigtigste for mig er at det ikke er farligt for ejer at være omkring hesten, at der er så lidt som muligt stress er i hesten og det er en ekvipage med respekt for hinanden.

Under en adfærdsbehandling underviser jeg dig, jeg træner ikke hesten for dig. I så fald at du ønsker hesten trænet, kan den komme i træning her. Alle hesteracer er velkomne, da de samme pricincipper og øvelser fungerer til alle racer! Jeg vil gerne hjælpe ekvipager med at opnå forståelse for hinanden og træningsmetoder på hestens præmisser, største fokus er gensidig respekt – det gælder både ekvipager uden bid og bom og dem med 🙂 Når jeg underviser, er det vigtigt, for mig, at møde hestene og deres ejere, hvor de “er” – vi er jo alle vidt forskellige, med forskellige indgangsvinkler til livet, heste. Du får selvfølgelig værktøjer til at fortsætte træningen, efter endt undervisning, da jeg altid gerne vil se jer opnå resultater sammen efterfølgende 🙂

Prisen for en adfærdsbehandling er 500kr inkl. 15 min. kørsel fra min adresse og der hjælper jeg dig op til en time. Bor du ikke i mit nærområde, så kører jeg gerne længere mod transport og jeg kører mange ruter til fair pris og rammer derfor også Sjælland, Fyn, Jylland og der koster det 600-700kr at få besøg pr. hest, 100kr mindre for mindre dyr inkl. kørsel lige gyldigt afstand. Jeg har en gruppe på Facebook, hvor man kan skrive sig på i generelle interesseopslag, så vi samler ind til en kommende rute eller de planlagte ruter, hvor vi samler ind til en specifik dato. Gruppen hedder RUTER .

Områder at jeg kan hjælpe med i en adfærdsbehandling kunne være:


💜 adfærdsproblemer
💜 heste som ikke har respekt for dig og buldre ind i dig når I trækker
💜 aggressiv adfærd
💜 stressheste, helt rå heste
💜 trailerlæsning
💜 separationsangst
💜 hjælp til tilridning eller omtilridning
💜 hesten kan ikke fanges på folden og meget mere.

Jeg har afholdt diverse kurser i rideangst, desensibilitering, bomarbejde etc. og så har jeg lavet flere onlineforløb, som kører hele tiden, så alle kan være med, ligegyldigt hvor i landet, man er 🙂

Vh. Mea.