Velkommen til Diva :-)

Så kom lille Diva hjem igår, vi hentede hende i Finland og hun er helt fantastisk! SUPER temperament, en stærk dame på 8 uger 🙂 Hun er grande Perro sin pelo del Peru og jeg er meget spændt på at se hende udvikle sig, sindet er ihvertfald helt i top! De andre 5 hunde tog super godt i mod hende efter hendes lange rejse, hun har bare været sej, giver de store tørt på osv. Så vi er glade, meget tilfredse og forelskede i den lille flodhest <3 Det er så svært med de importer, at bedømme dem fuldt ud og desværre kan ikke alle stoles på, har jeg måtte sande på den sure måde 🙁 Men det er da blevet til importer fra Rusland (2 stk), Finland, Sverige (3 stk), Holland (2 stk), Østrig, Tjekkiet  plus et par parringer i Sverige! Mine hunde er mine børn, mit liv og jeg er SÅ glad for dem alle om de bor her eller hos foderværter <3